Cartoons :: Comics :: Illustrations

Σελίδες

08/12/2019

Έκθεση Σκίτσου-Κόμικς στο ΚΟΝΣΕΡΒΟΚΟΥΤΙ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Έκθεση Σκίτσου-Κόμικς του John Antono στο Κονσερβοκούτι


Το Κονσερβοκούτι είναι ένα συνεργατικό μεζεδοπωλείο που άνοιξε το 2013 στην Ιπποκράτους 148, στην Αθήνα. Εκτός από την βρώση και την πόση, ενδιαφέρεται να κάνει και άλλα πράγματα σε κοινωνικό και πολιτιστικό πλαίσιο. Έτσι τώρα, φροντίζει και για την καλλιτεχνική τέρψη των πελατών του, διαθέτοντας τους τοίχους του για τη φιλοξενία εκθέσεων Ελλήνων σκιτσογράφων και άλλων καλλιτεχνών, πάντα στο πλαίσιο της συνεργατικής φιλοσοφίας.

Η προσπάθεια αυτή ξεκινάει σε πρώτη φάση από τις 10 Δεκέμβρη 2019 και μέχρι τις αρχές του νέου έτους, όπου θα έχουμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε, στο εν λόγω διάστημα, μερικά από τα πιο αντιπροσωπευτικά έργα του John Antono.

Ο John Antono, σκιτσογράφος, δημιουργός κόμικς και ιστορικός, εργάζεται ως δάσκαλος Σκίτσου & Κόμικς για παιδιά και εφήβους και ως εικονογράφος παιχνιδιών ιστορικού περιεχομένου για τον "Σκαντζόχοιρο". Παράλληλα γελοιογραφεί για τις τοπικές εφημερίδες Επικοινωνία και για το ένθετο Καρέ-Καρέ της Εφημερίδας των Συντακτών, ενώ κάθε Τετάρτη δημοσιεύει τη σειρά του Homo Skepticus στο socomic.gr.

Στο Κονσερβοκούτι θα μπορείτε να προμηθευτείτε, επίσης, παλιότερες εκδόσεις καθώς και prints του δημιουργού. Σύντομα θα ανακοινωθούν  ημερομηνίες με παρουσία του ίδιου όπου θα έχετε την ευκαιρία να υπογράψει τα αντίτυπά σας.

Αθήνα, 10/12/2019