Cartoons :: Comics :: Illustrations

Σελίδες

14/04/2011

11/04/2011

Saint George & the Dragon Ι


O συγκεκριμένος Άη-Γιώργης δημιουργήθηκε στη διάρκεια της 3ης μέρας του Comicdom Con 2011. Συνδυάζει βυζαντινή τεχνική και κόμικς-αισθητική.

06/04/2011

Πάρε μου (κι άλλα) μέτρα!


Ένας χρόνος μετά την υπογραφή του Μνημονίου και την συμφωνία επιτήρησης από το ΔΝΤ (και 11 περίπου μήνες από το παραπάνω σκίτσο), το ξεζούμισμα των λαϊκών στρωμάτων καλά κρατεί. Παρά τις συνεχείς διαβεβαιώσεις Παπακωνσταντίνου ότι νέα μέτρα ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να παρθούν, η κωμωδία των κυβερνητικών αντιφάσεων, των αυτοαναιρέσεων και του ακατάσχετου δουλέματος δεν έχει τελειωμό.
Οι άνεργοι, χαμηλόμισθοι, συνταξιούχοι είναι αυτοί που θα πληρώσουν για άλλη μια φορά τα σπασμένα -μη διερωτάσθε το γιατί, τέτοιες απορίες είναι επικίνδυνες και δεν βοηθούν στην ομαλή διέξοδο από την κρίση.
Την ίδια ώρα, οι πραγματικοί υπεύθυνοι της καταλήστευσης των δημόσιων ταμείων, της ηθικής, πολιτικής, κοινωνικής και οικονομικής κρίσης, συνεχίζουν το φαγοπότι ανενόχλητοι. Μαζί τα φάγανε, μαζί τα τρώνε, νυν και αεί.
Όσο για το λαό, δικό του το πρόβλημα. Στην κυριολεξία. Εξάλλου, "δημοκρατία" έχομεν και στις "δημοκρατίες" ως γνωστόν δεν υπάρχουν διέξοδα...