Cartoons :: Comics :: Illustrations

Σελίδες

30/06/2016

Comicbook Bubble: the fanzine


Το πρώτο συλλογικό fanzine της διαδικτυακής ομάδας Comicbook Bubble είναι γεγονός! Θα το βρείτε στο 3ο φεστιβάλ Με Πενάκι και Σκαπάνη που θα διεξαχθεί το τριήμερο 1-2-3 Ιουλίου 2016, στον Κήπο του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων (Ερμού 134, Θησείο).

Από το οπισθόφυλλο του fanzine:
Όταν το 2014 μια παρέα 5 ανυποψίαστων(!) σκιτσογράφων πρόφεραν για πρώτη φορά την φράση Comic Book Bubble δεν φαντάζονταν 
αυτό που θα ακολουθούσε! Τέρατα. Τρολς. Ζόμπια. Αλητεία. Gaming. Κωνσταντίνος Μοσχονάς. Γιάννης Τούσσας. Νικόλας Στεφαδούρος. Μάνος Κοτσιφάκης.
Μια σελίδα στο facebook που έγινε από τότε σπίτι πολλών ταλαντούχων καλλιτεχνών και προσέφερε απλόχερα στους (ανώμαλους) αναγνώστες της comics, γέλιο, προβληματισμό, αυτοχειρία.
Μέσα από τη σελίδα της ξεχύθηκαν σαν εμετός αγαπημένοι ήρωες που πέρασαν τα όρια του facebook, τυπώθηκαν, ξεφυλλίστηκαν και απέκτησαν φανατικό κοινό. Επένδυση δηλαδή για το πολιτικό μέλλον της ομάδας...
Φέτος, δύο χρόνια μετά, αυτή η ομάδα ενηλικιώνεται (σαν γάτα) και αποφασίζει (στειρωμένη βέβαια) να σας παρουσιάσει το παρθενικό της ανθολόγιο με περισσό θάρρος (και θράσος). Έχετε το στομάχι και τα... cojones να το διαβάσετε; Συμμετέχουν: Γιάννης Αντωνόπουλος, Γιάννης Βούλγαρης, Άκης Μουζινάς, Μαίρη Αράπη, Αγγελική Δελεχά, Σταύρος Κιουτσιούκης, Τζίμης Παπαδόπουλος. 

Μέγεθος: Α4
Σελίδες: 48
Τιμή: 7 ευρώ